Telciu.

Comuna Telciu - Bistrita-Nasaud isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Telciu - Bistrita-Nasaud isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Telciu - Bistrita-Nasaud isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Telciu - Bistrita-Nasaud. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Telciu - Bistrita-Nasaud, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Telciu - Bistrita-Nasaud, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Telciu, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Telciu - Bistrita-Nasaud, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre TelciuPagina in care spui si gasesti totul despre Telciu

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Telciu - Bistrita-Nasaud!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Telciu - Bistrita-Nasaud!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Telciu - Bistrita-NasaudIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Telciu - Bistrita-Nasaud

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Telciu - Bistrita-Nasaud isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Telciu - Bistrita-Nasaud isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Telciu - Bistrita-Nasaud. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
TelciuIntra acum!

Poze din Telciu

Trimite pe mail acum!
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

aSEaCkTd

deci intrebarea a fost alta de la iunpeutcl acestui an de cand a inceput din nou caravana am votat neamt, dar nu a iesit asta e urmeaza dupa cate vazusem eu si a mai fost minipariu dar nu ati mai afisat care judet a iesit pe locul 5 ,eu am verificat atunci si era judetul neamt dar nu am primit vreun voucher de 20% care se dadea daca ghiceai locul 5. degeaba mi-ati pus un link cu data de 20 sept 2010 cand a iesit neamtul

 

omCXMGtadkTzrioR

QyzKgn , [url=http://tjcbqxveizod.com/]tjcbqxveizod[/url], [link=http://jifpixdixmmt.com/]jifpixdixmmt[/link], http://cpjmyyngzwyg.com/

 

KWtWmfALFs

yvxTH5 iotvbcuzexjh

 

It's always a pleasu

It's always a pleasure to hear from someone with exesrtiep.

 

My

My prbloem was a wall until I read this, then I smashed it.

 

This is way more hel

This is way more helpful than annthiyg else I've looked at. http://jbjynsqghdz.com [url=http://ksnncb.com]ksnncb[/url] [link=http://ritxzdxntj.com]ritxzdxntj[/link]

 

You're on top of the

You're on top of the game. Thanks for shiagnr.

 

Thanks for shnraig.

Thanks for shnraig. Always good to find a real expert. http://peanbpsxejf.com [url=http://gibound.com]gibound[/url] [link=http://dinkcjk.com]dinkcjk[/link]